Tuesday, January 8, 2013

Perkembangan Adik Auf

Adik Auf dah 23 minggu nak masuk 24minggu. Sekejap je masa berlalu dan tetiba perut macam popout satu benda besar bila bangun tido tengok2 je ehhh...ehh... dah besar pulak perut ni macam tertelan tembikai. T_T

Namunnnn....kali ni punya pregnancy bonda masih boleh menstabilkan berat badan. So far 23 minggu ni baru naik 4-5kilo. kira okeh la tu dari duluuuuu. Hehe. Set my mind, jgn eat for two. Eat health food. kekekeke..... (kadang2 balun jugak bubbletea,choc,cheesecake bagai).

Abg auf masih dalam fasa 'need more attention please' la kan, Mandi tido makan berak semua nak bonda tak nak orang lain. Ku gagahkan diri dan sabar je la kan. Kadang hangin jugak tapi tu lah nak buat macamana.

So sad kali ni takde amik gambar utk baby kali ni. kesian nya...





:)

2 comments:

Maria Rajab said...

biasalah abg auf nak manja lebih2 sblm adik kuar..hehe

mamaellycollection said...

take care ye Yaya...