Tuesday, November 27, 2012

Bakal Adik A'uf

Haha. Rasa bersalah pulak sebab tak pernah Up entry pasal baby kali ni. Nanti dia nyanyi lagu ini tidak..adil..tidak adil kang. hehehe.

OK2.... Sekarang aku tengah preggy 2nd baby, dah 17 minggu dah pon, nak masuk 18 minggu dah ni ha. So far alhamdullilah sihat. berat badan pon takde lah naik mendadak2 sgt macam yang dulu. Kali ni pengambilan nasi dah boleh kontrol sikit lah. Hehehe.

Perbezaanannya kali ini first trimester aku adalah teruk okehh. Pening gilaaaa... lepas tu asyik tido je keje nya. letih teramat badan ku. selalu kena angin dalam perut. Mencabar betul. Time Auf dulu relek kemain lepas tu gelakkan cik mok sebab dia yang over muntah. hahaha. kali ni sendiri tanggung lah.


Hopefully semuanya okey lah sampai bersalin nanti. :)


kepada kawan2 yang join the club sama2. Congrats korang. Dan dibawah ni gambar Abg long bukit subang.


1st Scan masa 8week :P




love
yaya

11 comments:

Maria Rajab said...

nak join club gak..hehe..

sharEna said...

nak join jugakkk!!! hewheww ^^

zoora qushairi said...

congratulation mummy n abg long ;). pas ni ada geng dah ..

rDnA said...

Congrate yaya..

NURUL JAMIAN said...

yeahaaaaaaa

lylieiqmal said...

congrats ya! happy 4 u!

OneSimpleMother said...

congrats yaya.. auf nak jadi abang dah.. :)

phat_lee said...

patut la lama diam. tahniah kat korang. kalau nak buat Takaful utk second baby, bagitau aku. hahahaha...

mun said...

congrat yaya......nak join jugak.....

yaya+frdz+auf said...

thanks korang2 semua... :)

jom la join the club...

Asue said...

yey alhamdulillah...sm2la kite jd mommy beranak 2..hehe..takecare yaya..asue gah seram tgu masa je...haha