Tuesday, January 17, 2012

A'uf latest picture

 Pakai baju favorite dia. :)

Haha. Dah pandai okeh nak senyum tengok camera. Bonda suruh smile nampak gigi, terus smile macam ni. Pipi pon dah lebam sana sini sebab lasak. Bibir tu pon atas bawah dah berdarah. gusi lagi luka. aduhai anak bonda. 

Nak buat macamana. Duduk atas bantal pon boleh terjun tergolek bedarah bibir. lepas tu tanya dia :
"amacam...sakit tak"
"atiiittt...dawwahh" (sakitt..berdarah)
"haa...tu la jangan naughty nanti nurse datang nak?"
"nanakkkk.....ocok ontot *sambil tepuk bontot*" 

Hahahaha.... kelakar. Tapi kan , apesal anak aku cakap pelat eh. Padahal kiteorang kat rumah semua cakap biasa je. Hari-hari cakap dengan dia macam orang dewasa. Tapi dia still pelat jugak eh...

:)

6 comments:

nanonano said...

ya, xkn umur stahun dua dh lncr ckp? hehe adat ler tu pelat skit2
yg penting kite xajar ckp pelat eh, lama2 betul la sebutan dia :)

misha.w said...

untuk permulaan mmg ckp pelat dulu kot?

minatgiler said...

kebanyakan mmg pelat kot. sama macam anak teruna kite jugak.

tapi ada sorang anak member yang cakap lancar gila. girl,muda sebulan dari irfan lak tu. cakap sebijik2 macam orang besar.

yaya+frdz+auf said...

ya!cousin auf muda sehari girl jugak. cakap serius bulat2. auf pelatnya agak ketara sgt. hehehe

wardah @ fie shah said...

Samalah Kakal pun pelat sgt². Kdg² tak faham HAHA. Budak lain² development. Senyum lebar kenmain Auf!

m@ri@ said...

aqil pun pelat wak..susu jadi lulu..ahaha..belasah jela..