Monday, June 22, 2009

Sharing is Caring....

wah...tajuk mantap...hahaha....

yelah...ari tu konon kate kan nk share info after g check up.
so result 16hb ari tu....my baby ok...ade heartbeat and grow sejajar dgn umur dia. (12weeks)
so now...aku dah masuk 3month...yeay..my 2nd trimester. Org kate muntah sume akan hilang...but Tuhan tu adil...mase aku tgh berpulun dgn sakit ari tu...cik mok yg beriya2 morning sickness...and now...its my turn. (hopefully kejap aje la) hihi... paling ketara time gosok GG...dan-dan je nak uwekkk.... takkan tak gosok GG kot...gile busuk mulut ku ini...hehehe....

opss...kembali pada info yg nak share...as u all know (cehh...mcm femes lak)hihi....kan ari tu my right ovari infected....sebab benda tu dah bergumpal dgn ketumbuhan tu kan....jadi sekarang...i only got my left 'machine' ...heee....

so kalau geli jgn tgk ye adik2....


oh ya...ini report dia...so berat benda tu 2.2kg and measurement dia dalam 14cm camtu la.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
haa...geli kan...kan...(letak kecik je la ek) nnt korang lagi geli....
ok..motif foto ni utk share saje ek...jgn anggap yg bukan2.... so aku share xperiance aku... kalo google maybe susah kot nak dapat pict ori jelas2 gini kot....


ok...thts all...apa yg pasti...Syukur Alhamdulillah aku dah selamat.
terima kasih saudara dan kawan2 yg mendoakan.

4 comments:

zila said...

pergh besarnye....alhamdulillah sume dh ok ;)

eiza said...

ya, berat awak dah turun 2kg la yer.. hehe
syukur semua dah selamat..
kita ada baca dlm majalah wanita, ada pics mcm tu.. ngeri ooo...

to frdz - cepat2 amik lesen, nanti anything happens senang sikit...hehe

Husband said...

hehehehe..along...mmg penting..tp ye la..ONGKOS..hehehehehe...

yayafrdz said...

zila : aah...saye pon pelik benda tu besar leh ada dalam perut...

eiza : aah berat dah turun 2kg. tp akan naik juga sebab kite kuat makan skarang.

p/s: alamak long...kantoi lak selama ni org try cover cik mok...eh tp takpe kan...mmg tugas isteri melindungi suami.heee...