Friday, March 1, 2013

Preloved Shoes :)

Aku memang suka kumpul kasut anak. Suka sampai beli lepas tu tak guna pon. Haha. Hari tu kemas2 baru tau banyakkk sangat kasut auf ade yang masih baru. Fikir2 nak simpan untuk adik baby. Tapi rasa macam kesian pulak. semua hak milik abang nak pass down kat adik. So buatlah sessi pilih memilih. dan buat keputusan , separuh dari nya nak let go je. Mana yang rasa sayang tu simpan lah. 

So ni picture nya. siapa nak email pada : yaya_faridz@yahoo.com / sms 012.6639934
kalau dah sold tu sorry lah.

Right click untuk besarkan gambar.







tersesat pulak . hahaha.

5 comments:

nanonano said...

hahaha nasib xtersesat kek sketui plak kt situ, hehehe
comel2 je lg kasut auf,
mika style pakai smpai hancur,
senang hati nk buang, hahaha

wardah @ fie shah said...

Samalah..byk juga kasut Kakal tp simpan je lah untuk anak² dan anak² buah akan dtg. Hahaha.

NURUL JAMIAN said...

aku pun banyak jugak kasut anak dara tu tp aku mcm tak rajin menyimpan bersepah sini sikit sana sikit. nak kena cari balik ni

Wan Afzan said...

Samelah. Mmg nnt plan simpan je dulu

kin said...

perfume tu available lagi x dear