Friday, April 5, 2013

Maternity & Nursing pillow

 Masa mengandungkan auf dulu, memang mengikut hawa nafsuku memang nak sgt beli nursing pillow. Masa tu kan semangat BF sangat berkobar2. tapi biasa lah, dari sehari2 nak beli tp last2 tak beli pon sebabnya lupa. Last2 menyusukan auf sendal bantal tido je lah.

Untuk pregnancy kali ni. aku target lah nak beli pillow ni. Lagipun banyak barang2 lain dah ada kan (baju,mitten,booties) so agak jimat lah untuk kali ni. jadi ape salahnya beli satu benda yang mahal sikit kan. hehehe. (alasan)

Dalam banyak2 benda yang aku beli time preggy ni, barang ni lah yang aku rasa antara benda yang berbaloi aku beli. 3 in 1 maternity pillow by MLO.

Mula2 aku nak beli yang bentuk U biasa tu kan. harga dalam 60 sebijik. Tapi this one i likee so much sebab dia ada tali boleh ikat kat hujung. bila bukak dia boleh jadi macam bentuk ulat. Sangat selesa okeh untuk menyendal perut yang dah besar bulat. Berebut jugak dengan auf dengan bapak auf disebabkan oleh keselesaaan nya. Nanti adik dah keluar, bantal pon dah bacin. hahahahaha.

Lepas ni nak BF baby boleh ikat hujung bantal tu , dan dia bertukar menjadi supporters. Lagipon jenis ni dia ade zip kat situ, so sarung dia boleh dibasuh. atau len kali boleh tempah sarung baru. :)

So preggy mommies. Beli lah kalau ade duit lebih. hehehehe

:)

10 comments:

aLyNnZ said...

Yaya beli design ni ker? Yg design ni berapa plak harga nyer..? Utk keselesaan kite apa salahnyer kan..

Maria Rajab said...

amboi mcm menggoda je ni..muahaha..

Anonymous said...

Right here is the perfect site for everyone who really wants to find out
about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I
actually would want to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic that's been written about for years. Excellent stuff, just excellent!

Feel free to surf to my blog :: party pills cheap

Anonymous said...

This is a somewhat a dream product for the serious runner who wants to watch his progress against others and himself or herself, but also it can watch your safety and if something goes wrong, you have Tom-Tom's active updating satellite software available to let emergency services know where you are.A popular leather that falls between calfskin and side leather in cost is kidskin which comes from young goats. This type of leather is generally used for better quality womens shoes. A common type of kidskin leather is that which we know as suede which is created by using different chemical and natural treatments.[url=http://www.cheaptomsbuy.com]Cheap Toms sale[/url] Is TOMS Shoes Just Shoes?Step Out In Style This Summer With Espadrilles [url=http://www.onlinetomsoutlet.com]Toms Outlet[/url] Shoes and footwear are not required only for formal wear but after a long tiring day we all need comfortable and supportive footwear to ease up into relaxing mood. There are many shoe manufacturing companies, which hold specialization is designing and manufacturing of casual footwear keeping in mind the complete comfort of people. Casual footwear that are highly popular among various people include terrasoles and TOMS shoes that are specifically designed keeping in mind the comfort requirement of feet while at home. About Where Do They Sell Toms footwear [url=http://www.tomsfans.com]Toms Oultet Store[/url] It is an acclaimed cast in the world, the top actual is canvas. The outsole actual is RUBBER Sponge, The superior is absolutely high. The styles and colorway are acutely nice for markets of the world. Discover a lot of contempo celebrity afflicted toms shoes and as well the hottest trends from the season, such as a lot of discussed styles, to accumulate that enviable acceptability youve earned. Whether you are analytic for the should accept toms for women from the division or the actual best amount summer time sandals accumulate in apperception Toms Shoes may accept a appearance to bout your wardrobe. Apart from the style, what make these footwear one of a kind is their traditional style and high quality. Created making use of significant expectations at their factories, these shoes essentially draw their inspiration from your rich record of shoemaking in United kingdom. Merging new normally requires to the aged designs, these footwear have been brought bang current but nevertheless control to retain that air of sophistication and traditional elegance that appears so appropriate. Where Do They Sell Toms sneakers or footwear from Jeffery-West are not an impulse purchase, they are in fact an expense. Until finally and except you dress in them, you will not notice how relaxed they are. The sturdiness of this footwear has also built them preferred within the shoe marketplace and amid the customers. Now, let us study about some interesting information about these two common footwear brands-Where Do They Sell Toms and Jeffery-West.
Relate Post
[url=http://www.greenhalge.org/forum/index.php?action=profile;u=217861]toms online high quality for you discount buy[/url]
[url=http://greenvill05.ru/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=61+Result:+page+too+large,+not+fully+downloaded;+captcha+recognized;+no+post+sending+forms+are+found;]cheap toms high quality for you discount online[/url]

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.127
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog
http://honeyoyeke.blogspot.com/

Mommies Comfies said...

Maybe you can check us out at http://mommiescomfies.blogspot.com
We sell 3-in-1 pregnancy/nursing/baby pillow with micro-beads filling. Like beanbag in as shape of a pillow. Thanks!

MomLove Pregnancy Pillow said...

Mohon maaf. Tumpang sharing. Semoga bermanfaat.

MomLove Pregnancy Pillow yang diperbuat daripada 100% kekabu asli dengan harga promosi RM199 (Free Pillow Cover + Pos ke 1Malaysia). Selesa, sejuk dan tahan lama.

Berminat & info lanjut, boleh terus ke https://www.facebook.com/MomLovePregnancyPillow

Terima kasih.

Lin adnan said...

Tumpang iklan yer..

Pregnancy Pillow Kekabu Asli. Geboo, lembut, selesa dan melenakan tidur... Harga mampu milik kepada semua mommy2..

Harga promosi RM120 dari RM145.. Murah2.. Harga siap pos ke seluruh malaysia.

FB Page : Pregnancy Pillow by Kak Lin
Whatsapp / sms 01128546124 Kak Lin

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)